Implantátum beültetés

A fogászati implantátum egy titánból (esetleg cirkóniumból vagy kerámiából) készült csavar, amellyel a hiányzó fog gyökerét pótoljuk és közvetlenül az elvesztett gyökér helyére ültetünk a csontba. Implantátumokkal pótolhatunk egy vagy több fogat, akár teljes fogsort is. Implantátumokra készíthetünk rögzített koronát, hidat, teljes körhidat, illetve implantátumokon rögzülő kivehető fogpótlásokat (overdenture, hibridprotézis). A rögzítés módja szerint lehetnek ragasztott, csavaros vagy kivehető fogpótlások.

 

Az implantációs fogpótlás előnyei:

 

 

Az implantációs műtét

 

A fogatlan területen felvágjuk az ínyt a gerincélen és leválasztjuk a csontról, majd a megfelelő helyre, az anatómiai helyzetnek megfelelő mélységben és átmérővel fúrunk egy lyukat, amelybe betekerjük az implantátumot. Ezután zárócsavarral látjuk el és összevarrjuk az ínyt. Ez a művelet a mi rendelőnkben átlagosan 10 percet vesz igénybe a legszigorúbb nemzetközi protokoll betartása mellett és teljesen fájdalommentes. A gyógyulás idő letelte után, mely a csont minőségétől függően 3-6 hónap, következhet a végleges fogpótlás elkészítése.

Az implantológiai műtét megfelelően képzett és gyakorlott orvos által elvégezve egy gyors és fájdalommentes beavatkozás. Az azonban nem mindegy, hogy ki végzi el! A Bátorfi Fogászaton „master” implantológus, Bátorfi doktor eddig több mint 17 ezer dokumentált implantációt végzett.  A sikerességi arány 98%-os, ami világszínvonalon is kiváló eredmény, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy kifejezetten nehéz esetekkel keresnek fel minket a páciensek, sok esetben olyanokkal, amelyeket sehol máshol nem vállaltak el.

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!