Rólunk mondták

Gönczi Gábor
Gönczi Gábor

műsorvezető, szerkesztő, riporter

A Bátorfi Klinika a fogászati szakma csúcsa, a szolgáltatások új, - az országban egyedülálló - dimenziója.Még sehol nem találkoztam ennyire színvonalas és barátságos környezettel, és ennyire kedves, ugyanakkor elsőosztályú kiszolgálással.

Családom és legjobb barátaim mellett bárkinek szívből ajánlom!
Csányi Sándor
Csányi Sándor

színész

Elképzeltem, milyen lenne egy fájdalommentes fogászat, Képzelje, megtaláltam!
Vásáry André
Vásáry André

énekes

Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk a Bátorfi Fogászattal! Hihetetlenül kedves és profi személyzet, trendy design és a legjobb fogorvos, akivel valaha is találkoztam Dr.Bátorfi Béla, aki mellesleg egy zeneértő/szerető doki!És ha ez még nem elég: gyors, pontos, precíz és fájdalommentes kezelések!
Harsányi Levente
Harsányi Levente

műsorvezető, énekes

Sokan sokféleképpen FOGadkoznak mikor FOGorvoshoz indulnak FOGlalkozástól és FOGatartozástól függetlenül.De csak akkor FOGják fel milyen jó helyen FOGlalatoskodtak velük, mikor nem FOGódzkodnak két kézzel a FOGorvosiszék karfájába. Nem gurul végig hátukon üveggolyószerűen az izgalomtól felgyülemlett izzadtságcseppek óceánja és mialatt nyugtató zene morajlik a térben, már észre sem veszik, hogy eltűnt FOGukból a FOGlyuk. Aki mindezt elvégzi nem egy furcsa idegen, Bátorfi és Doktor, s túl van egy-két idegen.S hogy van mivel ma kajálnom, ha FOGORVOS kell, ő-t ajánlom.
Crystal
Crystal

együttes

Amikor az ember fogorvoshoz megy,a legrejtettebb gyermekkori félelmei kelnek újra életre…
Nincs az az ember aki össze ne rezzenne egy fogászati fúró hangja hallatán.Hálistennek mára ez már a múlté, mert a Bátorfi fogászatnál megtapasztalhattuk, hogy milyen a modern, fájdalommentes, tökéletesen profi fogorvoslás.Mindannyian azért vagyunk ma már teljesen nyugodtak mert annyira bízunk Dr.Tóth Tündében, hogy ahogy szoktuk mondani „...tőlünk a fejünket is leveheti, biztosan nem fog fájni ;-) …”
Köszönjük.
Harmath Szabolcs
Harmath Szabolcs

zeneszerző NOX, Romantic

Tíz éve vagyok a szakmámban sikeres. Ezt Béla koronázta meg. Kétszer.
Péter Szabó Szilvia
Péter Szabó Szilvia

énekesnő NOX

Péter Szabó Szilvia (NOX) ajánlásával

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!