CAD/CAM korona híd

60 000+

Felhelyezett korona és hídtag
Akkor készítünk koronát, ha a fogak nagy kiterjedésű szuvasodással rendelkeznek, valamilyen traumában nagy mértékben megsérültek vagy zománc / dentin rendellenességben szenvednek. A korona átmenet nélkül követi a fog formáját a fog anyagában csiszolt vállnak köszönhetően. A szakszerű előkészítés nemcsak a magas fokú esztétikai hatást, hanem az íny egészségének megőrzését is lehetővé teszi.

Ha már több fogat veszítettünk el és megfelelő tartó pillér fogak állnak rendelkezésünkre, akkor egy híd pótlás jelenthet megoldást. Először a pillér fogakat lecsiszoljuk, majd lenyomatvétel után a fogtechnikus elkészíti a pontosan illeszkedő hidat.

digitális fogpótlás tervezés

A Bátorfi Fogászaton a legfejlettebb számítógép vezérelt (CAD/CAM) technológiákkal dolgozunk, amely precízebb, gyorsabb és szebb fogpótlásokat eredményez. Rendelőnkben a fogorvos lenyomatvétel helyett digitális szájszkennerrel rögzíti a szájképletet, melynek segítségével a fogtechnikus számítógépen tervezi meg a fogpótlást. Ezt követően egy számítógép vezérelt faragógép kifaragja a cirkon koronát, hidat. A cirkóniumból készült pótlások minden esztétikai igényt kielégítenek, hiszen élethűen utánozzák a fog természetes színvilágát. A fém allergiában szenvedő páciensek is bátran viselhetik ezt a teljesen fémmentes fogpótlást.

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!