Direkt héj rétegzéses technikával

Elégedetlen fogainak eltérő színével, formájával esetleg fogai nem esztétikusan helyezkednek el?

 

Jó megoldást a direkt héj!

 

A direkt héjnak köszönhetően tökéletes mosolya akár már egy fogászati kezelés alkalmával is elkészülhet. Az átalakítás azonnal láthatóvá válik, hiszen egyszerűbb esetekben nincs szükség lenyomatvételre és fogtechnikus bevonására. Nagyobb élpótlások esetén lenyomat alapján szilikon kulcs készül, aminek segítségével állítjuk helyre a fog eredeti formáját. A direkt héjakhoz speciális kompozit anyagot használunk fel, melyet rétegenként viszünk fel a fogak felszínére. A fogak felépítése több szín felhasználásával történik.

Ennek a technikának a legfőbb előnye, hogy minimális foganyag eltávolítására van szükség, mivel a kompozit anyag mikromechanikai retencióval rögzül a maradék foganyaghoz.

direkt héj

A végeredményt az alkalmazott anyagok is nagyban befolyásolják, ezért a Bátorfi Fogászaton kizárólag innovatív, kiváló minőségű anyagok kerülnek felhasználásra.

A tökéletesen élethű fogak elkészítése rendkívül magas szakmai felkészültséget kíván, melyet a Bátorfi Fogászat szakképzett munkatársai, technológiai felszereltsége és a kezelések során használt legmagasabb minőségű anyagok garantálnak pácienseink számára.

 

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!