Protetikai kezelések

Részleges foghiányok esetében implantátumokra rögzített koronákat, hidakat tudunk készíteni. Nagyon fontos, hogy a maradék saját fogak és az implantátumok összekötése híddal szigorúan tilos! Ha ezt ajánlja egy fogorvos Önnek, akkor meneküljön onnan! Több, mint húsz éves nemzetközileg elfogadott protokoll, hogy implantátumot csak implantátummal,  saját  fogat csak saját foggal szabad összekötni. Ennek oka, hogy míg a saját fogak rugalmasan (több milliárd kis szalag segítségével) rögzülnek az állcsontban, addig az implantátumok teljesen mereven összecsontosodnak azzal. Könnyen belátható, hogy ha egy híd egyik pillére merev, a másik meg kis mértékben ugyan, de mozog, akkor az előbb-utóbb ki fogja lazítani a mereven rögzülő implantátumot is.

Teljes fogatlan állcsont esetén három  féle megoldás lehetséges:

Az   előnyei:

Az implantátum beültetés gyakorlott szakember által elvégezve egy gyors, fájdalommentes és biztonságos beavatkozás! De nem mindegy, ki végzi! Néhány tízezer forinttal alacsonyabb árért nem érdemes kevésbé képzett, tapasztalatlanabb orvost, kevésbé felszerelt rendelőt választani.

Rendelőnkben a master implantológus, Bátorfi doktor eddig több, mint 16 ezer dokumentált implantátum beültetést végzett el. A sikerességi arány 98%-os, ami világszínvonalon is kiváló eredmény. Azt figyelembe véve pedig, hogy hozzánk a legnehezebb, legproblémásabb esetek kerülnek általában, amit máshol nem is vállalnak, ez az arány egészen kiemelkedőnek számít.

Foglaljon fogászatunkba időpontot!