Prémium 4D Digitális Mosolyátalakítás

Rendelőnk új prémium szolgáltatása a teljes szájrehabilitáció, melynek eredményeképpen nem csak egy teljesen új mosolyt kap a páciens, de helyreállítjuk a harapási magasságot is, melynek eredményeképpen megfiatalodik az arc, elmúlnak az állkapocsízületi panaszok, fej-, nyak-, hátfájás és még a testtartás is javul.


prémium 4D digitális mosolyátalakítás

Digitális technológia alkalmazása

 

Mindezt a világon jelenleg elérhető legmoderneb digitális technikával valósítjuk meg. Még mielőtt elkezdenénk az érdemi kezelést fotódokumentációt készítünk a páciensről, valamint videófelvételt, meghatározott protokoll szerint. Ezután digitális 3D CBCT felvételt készítünk az állcsontokról, valamint digitális 3D orál szkennerrel beszkenneljük a teljes alsó és felső állcsontot és a fogakat. Esetenként még 3 dimenzióban rögzítjük az állkapocsízület mozgásait is. Mindezen digitális adatokat emailben elküldjük a fogtechnikusnak, aki a megfelelő software segítségével ezeket összeilleszti és digitálisan elkészíti először a 2D, majd a 3D mosolytervezést (digital smile design), amelynél figyelembe veszi az állcsontok és a lágyrészek helyzetét, dimenzióit és az arc referencia síkjait is.

 

Ez alapján készül egy úgynevezett motivációs mock-up 3D nyomtatással, amelyet felhelyezünk a meglévő fogakra és szimuláljuk a kívánt állapotot. Ezzel újra elkészítjük a fotókat és a videókat a páciensről. Ezeket visszanézve megnézheti, hogyan fog kinézni a beszéd közben az új mosolya. Ha meg van elégedbe az eredménnyel, akkor kezdődhet a munka.

 

A mosolyátalakítás előkészületei

 

Az előkészítéshez néha szükség lehet pár hónapos fogszabályozó kezelésre, a hiányzó fogakat implantátumokkal pótoljuk, amit szintén az előre megtervezett pozícióban 3D nyomtatott műtéti navigációs sablon segítségével helyezünk be a legtökéletesebb pozícióban. Szükség esetén csontpótlás és/vagy lágyrész (íny) pótlást, vastagítást is végzünk.

 

A végeredmény – gyönyörű mosoly

 

A saját fogakra préskerámia héjakat, koronákat, vagy implantátumokra monolitikus cirkónium koronákat készítünk, teljesen digitális munkamenetben, vagyis a lenyomat szájszkennerrel készül, a minták 3D nyomtatással, a fogak pedig CAD-CAM technológiával. Csak a legvégső karakterizálás történik kézi munkával, amitől a fog egyedi és természetes lesz.

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!