Rendelőnk - Budapest

Kedves Páciensünk!

A Bátorfi Fogászat idén lesz 50 éves. Az alapító dr Bátorfi Péter (1943-2000) után fia, dr Bátorfi Béla vette át a rendelőt 1992-ben.

A Budapestre irányuló fogászati turizmus egyik úttörőjeként és éllovasaként a 2000-es évekre implantológiai központtá nőtte ki magát a klinika, olyannyira, hogy évekig piacvezetővé vált az elvégzett implantátum beültetések tekintetében.

Mindig kerestük a fejlődés útját, a legmodernebb technológia és dizájn jellemezte rendelőnket és a szakmai fejlődés, fejlesztés mindmáig elsődleges célunk.

Elsők között lett honlapunk a fogászati rendelők között több, mint 20 éve, elsők között lett digitális panoráma röntgenünk, a legmodernebb fogászati kezelőegységeket szereztük be és napjaink technológiai újításai, a digitális szájszkennertől a fogászati mikroszkópig, a computer vezérelt navigált műtéti technikától az őssejt terápiás PRF kezelésig minden megtalálható szolgáltatásaink között.

Minden kollégánk a maga szakterületén folyamatos képzéseken, kongresszusokon, workshop-okon vesz részt részben Nyugat-Európában, annak érdekében, hogy tudásunk mindig naprakész és a legmagasabb nemzetközi normáknak is megfelelő legyen. Magyarország egyik legjobb fogtechnikájával dolgozunk, ami grarantálja a folyamatos magas minőséget.

Bátorfi doktor az elmúlt 18 évben nemzetközi szinten is ritkaságnak számító tapasztalatot szerzett az orális implantológia területén. Master diplomát szerzett Németországban és számos speciális műtéti technikát sajátított el a világ legjobb specialistái által vezetett kurzusokon.

Pályája során

  • több, mint 120.000 pácienst látott el
  • több, mint 12.000 fogeltávolítást, ezen belül legalább 2.000 bölcsességfog műtétet végzett
  • több, mint 16.000 implantátumot ültetett be sikeresen
  • több, mint 1.600 arcüreg csontpótló műtétet végzett
  • több, mint 60.000 konát és hídtagot helyezett szájba
  • ezzel Magyarország és Európa legtapasztaltabb orvosai közé tartozik.

Több vezető implantátum világmárka referencia orvosaként dolgozott, dolgozik:

Straumann, Alpha-Bio, Bredent (Zimmer, Nobel, Ankylos). A Német Bredent cég első magyarországi oktató orvosa.

A fogászati turizmus keretein belül több, mint 10.000, zömében brit pácienst kezeltünk, emellett főleg német, orosz és amerikai betegek keresnek minket.

Mindemellett mindig kiemelten fontos volt számunkra, hogy a magyar pácienseinknek a legmagasabb szinvonalú, de elérhető árú szolgáltatást nyújthassunk, így elmondhatjuk, hogy ár/érték arányban valóban verhetetlenek vagyunk.

Négyszékes rendelőnk a rendkívül magas technológiai feltszereltség mellett, igazi családias hangulatot áraszt, minden páciensünkkel VIP betegként törődünk, bármilyen probléma esetén Bátorfi doktor személyesen segít a legjobb megoldás megtalálásában.


Kedves Páciensünk!

Garantáljuk, hogy nálunk elfelejti a fogászati kezelésektől való szorongást, félelmet és a legjobb kezekben lesz!

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!